Okay
  Public Ticket #2338650
UI problems with the widgets
Open

Comments

  • George started the conversation

    Hi there I am having problems with your widgets.

    I am using a carousel for the woo products and every time i open the website for the first time things are really messy( please see the attachment). After refreshing the page thing are as they should be.

    I've tried: 

    - clearing the cache

    - setting the upload limit to 1024mb

    Can you help me out with a solution?

    Attached files:  Screenshot 2020-03-26 at 10.49.59.png
      Screenshot 2020-03-26 at 10.50.18.png

  •  100
    Ankit replied

    Hello George,

    We are sorry for inconvenience.

    Have you used any caching plugin? or it might be browser cache issue. Please try in other browser or in incognito mode.

    If you still have issue, Please share your page url with wp-admin access,We will take a look and help you further on that.

    You may use this plugin https://wordpress.org/plugins/temporary-login-without-password/ In this method, to share your access using just one link with expiry. 

    Warm Regards,
    Ankit Patel
    POSIMYTH Team

    I'm located in India. My timezone is IST.

  •   George replied privately
  •  100
    Ankit replied

    Hello George,

    You may use ankit1.posimyth@gmail.com as email address of that new user.

    Warm Regards,
    Ankit Patel
    POSIMYTH Team

    I'm located in India. My timezone is IST.

  •   George replied privately
  •  135
    Disha replied

    Hello George, 

    Website is not working for me. 



    6924325121.png
    6508055854.png

    Are you making any changes? 

    About your issue, I must mention that, We have advanced cache architecture. Which do create one cache file everytime you edit your page and refresh first time. And from second time, It will use code from your cache file generated. Which is for best performance on your website. 

    You may remove cache from The Plus Settings -> Performance -> Purge Cache If you want to. Once you remove cache, It will regenerate cache on your first reload only. And Then It will work fine. You may try that and You will get to know about that process.



    Warm Regards,
    Disha Patel
    POSIMYTH Themes Team

    I'm located in India. My timezone is IST.

  •   George replied privately
  •  100

    Warm Regards,
    Ankit Patel
    POSIMYTH Team

    I'm located in India. My timezone is IST.

  •   George replied privately
  • George replied

    Did you manage to enter?

  • George replied

    I still have this problem. Please see the attachment!

    I have removed the cache from The Plus Settings -> Performance -> Purge Cache and no luck!

    I really need a solution!

    Attached files:  IMG_5694.PNG
      IMG_5695.PNG

  •  100
    Ankit replied

    Hello George,

    We are sorry for delay in response due to weekend.

    It might be your browser cache, Please remove cache and try again or try in different device or browser.

    Please take a look, It's looks fine in our end https://www.loom.com/share/3c55d4f4cfd240738d777d475ad06b93

    Warm Regards,
    Ankit Patel
    POSIMYTH Team

    I'm located in India. My timezone is IST.